Jdi na obsah Jdi na menu

Chceme, nechceme!

1. 9. 2022

CHCEME, NECHCEME

 

               Jsme ČSSD s volebním číslem 3 a chceme pro Úvaly to nejlepší. Jsme politická strana, která má v Úvalech svoji tradici a obyvatelé se na nás mohou spolehnout. Již několik volebních období máme v zastupitelstvu své členy. Pro město jsme toho udělali mnoho a budeme v tom dále pokračovat, protože chceme mít Úvaly hezčím a příjemnějším městem.

               Chceme zelený pás kolem Úval, alespoň ve stejné šíři jako mají okolní obce. Chceme revitalizovat staré a budovat nové pěšiny, aleje, remízky, turistické (naučné) stezky a další historické i nové krajinné prvky. Chceme rozšiřovat cyklostezky, vybudovat bezpečné parkování pro kola a rozšířit v Úvalech cykloturistiku. Chceme, aby se rodiče nebáli, že se jejich děti nedostanou do mateřské nebo základní školy v místě bydliště. Chceme, aby si děti měli kde hrát. Chceme opravené silnice a chodníky. Chceme více kulturních i sportovních akcí a podpořit místní spolky a podnikatele. Chceme dostupnou a kvalitní zdravotní péči pro občany Úval.

               Nechceme v Úvalech další zastavování zelených ploch. Nechceme naše město rozprodávat developerům. Nechceme mít z Úval stoku, proto rozšiřme čističku odpadních vod. Nechceme parkovací zóny. Nechceme rušit parkovací místa, pokud za ně nebude náhrada, jako se stalo při rekonstrukci náměstí Arnošta z Pardubic a stane se na parkovišti na náměstí Svobody. Nechceme být satelitem Prahy. Nechceme navyšovat městský dluh nesmyslnými investicemi.

 

Pojďte do toho společně s námi!

vice info na www.cssduvaly.estranky.cz

nebo na www.facebook.com/cssduvaly

 

Za místní organizaci ČSSD Tomáš Leier